De reparatie expert! 6 maanden garantie Tevreden klanten - Landelijk telnummer: 0857602727|support@laptopworld.nl

Laptop reparatie

>Laptop reparatie
Laptop reparatie 2018-03-27T12:18:26+00:00

Laptop reparatie

Wij voeren de reparatie aan uw laptop snel en voordelig. Breng uw Laptop voor reparatie weg bij LaptopWorld in Amsterdam of Utrecht en u bent snel weer online! Wij voeren de laptop reparatie in korte tijd uit met ervaren monteurs. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring als het gaat om het uitvoeren van Laptop reparatie.

Maak online afspraak

Eerst bekijken we met uw wat het probleem. Daarna repareren we uw laptop zodat deze eruit ziet alsof er nooit wat is gebeurd. De meestvoorkomende problemen zijn een gebroken scherm, virussen ofwel een kapotte hard drive.
Voor al deze problemen en meer kunt u bij ons terecht.

In veel gevallen binnen 30 minuten gerepareerd

In de meeste gevallen van gebroken displays is de reparatie aan uw Laptop binnen 30 minuten uitgevoerd. Is het scherm niet op voorraad of is er een ander probleem dat meer tijd kost, dan kunt u online de status van de Laptop reparatie volgen. Bij het inleveren krijgt u een ontvangst bewijs en wordt er voor u als nieuwe klant tevens een gebruikersnaam + wachtwoord voor u aangemaakt. Hiermee kunt u online de status volgen van de laptop reparatie. Uiteraard nemen wij ook contact op als de laptop reparatie werkzaamheden zijn afgerond.

Contact

Uw Laptop reparatie wordt professioneel en snel uitgevoerd tegen een uitstekende prijs bij LaptopWorld. Tevens krijgt u drie maanden garantie. Breng uw Laptop voor reparatie langs in Amsterdam of Utrecht, of stuur deze aan ons op. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 020 – 71 650 71 of mail naar support@laptopworld.nl.