De reparatie expert! 6 maanden garantie Tevreden klanten - Landelijk telnummer: 0857602727|support@laptopworld.nl

Macbook reparatie – Snel gerepareerd

>Macbook reparatie – Snel gerepareerd
Macbook reparatie – Snel gerepareerd 2018-03-22T12:31:29+00:00

MacBook reparatie

Voor een succesvolle en professionele MacBook reparatie bent u bij
LaptopWorld aan het juiste adres. Wij repareren uw MacBook vakkundig, snel en voordelig. Wij hanteren snelle doorlooptijden zodat u uw MacBook in de meeste gevallen niet onnodig lang kwijt bent voor reparatie. Zo kunt u zo snel mogelijk weer aan de slag! Alvorens wij starten met een MacBook reparatie, nemen wij de problemen grondig moet u door. Daarna voeren we waar mogelijk de reparatie direct uit, u laat hem achter of komt terug wanneer de bestelde onderdelen binnen zijn. LaptopWorld is onder andere gevestigd in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Al onze monteurs hebben jarenlange ervaring als het gaat om MacBook reparaties.

Maak online afspraak

Het laten uitvoeren van een reparatie is bij LaptopWorld zeer eenvoudig:

1. U maakt online een afspraak of u stuurt de laptop gratis naar ons op
2. U komt langs in één van onze 25 vestigingen
3. LaptopWorld repareert uw MacBook direct

Voordelen van een MacBook reparatie bij LaptopWorld

Door onze jarenlange ervaring met MacBook reparaties, zijn al onze monteurs stuk voor stuk specialisten als het aankomt op reparaties. LaptopWorld werkt uitsluitend met gecertificeerde monteurs en originele onderdelen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze reparaties waarborgen. De voordelen van LaptopWorld op een rijtje:

  • We werken uitsluitend met onderdelen van de beste kwaliteit
  • De meeste reparaties zijn klaar in 30 minuten
  • Drie maanden garantie op elke reparatie
  • Vestigingen door heel Nederland

MacBook reparaties: kwaliteit voor een goede prijs!

Als MacBook gebruiker weet u dat het aanschaffen van een MacBook gepaard gaat met een behoorlijke uitgaven. Daarom is het dan ook goed om uw MacBook te laten repareren bij een professioneel en gecertificeerd bedrijf. Zo weet u zeker dat uw MacBook in goede handen is en dat er met zorg met uw laptop wordt omgegaan. U kunt uw MacBook al laten repareren vanaf €39,95! En omdat wij zo zeker van onze zaak heeft u op elke MacBook reparatie drie maanden garantie. Natuurlijk ontbreekt ook een officiële factuur niet.

Welke MacBooks repareren wij allemaal?

LaptopWorld bestaat sinds 2009. Hierdoor zijn wij in de afgelopen 6 jaar absolute specialisten geworden. Geen MacBook reparatie is ons dan ook te gek, wij hebben altijd wel een oplossing voor uw probleem. Door onze ervaring zijn wij in staat om (bijna) alle type MacBooks te repareren. Wij repareren onder andere de volgende types:

  • MacBook Air
  • MacBook 13 inch
  • MacBook 13 inch retina
  • MacBook 15 inch
  • MacBook 15 inch retina

Staat uw MacBook er niet tussen? Dan betekent het niet dat wij niets voor u kunnen doen. U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij samen over een oplossing kunnen nadenken! Bekijk ook eens onze mogelijkheden voor laptop reparaties en iMac reparaties.

Contact opnemen met LaptopWorld

U wilt uw MacBook reparatie laten uitvoeren door één van onze specialisten, wat nu? U kunt online een afspraak maken bij één van onze vestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. Indien u geen tijd heeft om langs te komen, kunt u uw MacBook gratis opsturen naar LaptopWorld. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 085 – 7602727, mail naar info@laptopworld.nl of maak gebruik van het afspraak formulier.