De reparatie expert! 6 maanden garantie Tevreden klanten - Landelijk telnummer: 0857602727|support@laptopworld.nl

Macbook reparatie Amsterdam

>Macbook reparatie Amsterdam
Macbook reparatie Amsterdam 2018-03-22T12:48:51+00:00

Macbook reparatie Amsterdam

Voor een professionele Macbook reparatie in Amsterdam gaat u naar LaptopWorld. Wij zijn een professioneel bedrijf dat sinds 2009 laptop en macbook reparaties uitvoert. Onderdeel meer reparaties aan het Macbook scherm, batterij, superdrive, touchpad, macsafe adapter of het logicboard voeren wij uit veelal met snelle doorlooptijden.

Maak online afspraak

Ook voor upgrades en uitbreidingen zoals (her)installeren van OSX (Macbook besturingsysteem) tot het upgraden van geheugen het upgraden dan wel vervangen van uw hard disk naar een snellere SSD. De meeste apparatuur in uw Macbook kunnen wij in Amsterdam repareren. Een trage of kapotte Macbook is niet alleen vervelend maar kost vaak veel tijd en geld om te laten repareren. Bij Laptopworld voeren we veel reparaties binnen enkele dagen uit. Bij veel voorkomende defecte en gebroken Macbook schermen kunt u er in veel gevallen zelfs op wachten.

Veel voorkomende Macbook herstelwerkzaamheden

Onze Apple gespecialiseerde monteurs gaan samen met u na wat er aan de hand is met uw Macbook en wat er gerepareerd mag worden. Na overleg met u inventariseren we wat uw wensen zijn en gaan we aan de slag. Klik hieronder op uw model Macbook om de meest voorkomende reparaties en tarieven voor de Macbook reparatie in Amsterdam te zien.

Privacy

Bij elke Macbook reparatie in Amsterdam staat privacy hoog in het vaandel. LaptopWorld gaat met zorg om met de gegevens op uw Macbook.
Wanneer u niet meer bij de waardevolle gegevens kunt komen door bijvoorbeeld een niet meer werkend system, proberen we deze bij de nieuwe installatie weer toe te voegen mochten we deze kunnen terug halen.

Veel voorkomende Macbook reparaties:

  • Defect toetsenbord
  • Gebarsten scherm
  • Wordt heet
  • DC-Jack/adapter aansluiting
  • Ventilator maakt herrie

Contact

Uw Macbook reparatie Amsterdam wordt bij LaptopWorld door monteurs met veel ervaring en training uitgevoerd tegen een scherpe prijs. Breng uw Macbook voor reparatie langs in Amsterdam. Opsturen is ook een optie. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 085 – 7602727, mail naar support@laptopworld.nl of maak gebruik van het afspraak formulier op onze website.

Meer informatie over: Macbook batterij vervangenMacbook scherm reparatieMacbook reparatie RotterdamMacbook reparatie UtrechtMacbook reparatie Zwolle,