Macbook reparatie Utrecht

Voor alle soorten Macbook reparatie werkzaamheden in Utrecht gaat u naar LaptopWorld.nl. Wij zijn gevestigd op de Newtonlaan 115, 3584BH te Utrecht. Voor het (her)installeren van OSX (Macbook besturingsysteem), het uitvoeren van een Macbook scherm reparatie, geheugenuitbreiding & het upgraden dan wel vervangen van uw hard disk naar een snellere SSD. De meeste apparatuur in uw Macbook kunnen wij in Utrecht repareren. Een defecte of niet werkende Macbook is erg vervelend en kost daarnaast veel tijd en geld om te laten repareren. Bij Laptopworld Utrecht voeren we veel reparaties binnen enkele dagen uit. Bij veel voorkomende defecte Macbook schermen kunt u er in veel gevallen zelfs op wachten.

Lever apparaat in voor reparatie Lever uw apparaat in bij Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Zwolle.

Stuur apparaat op voor reparatie Stuur uw apparaat op naar ons hoofdkantoor voor reparatie.

Onze goed getrainde monteurs gaan samen met u na wat er  aan de hand is met uw Macbook en wat er gerepareerd mag worden. In overleg met u kijken we wat uw wensen zijn zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Privacy

Tijdens een Macbook reparatie bij Laptopworld in Utrecht staat privacy hoog in het vaandel. Wij gaan met zorg om met de gegevens op uw Macbook.
Wanneer u niet meer bij de waardevolle gegevens kunt komen door bijvoorbeeld een niet meer werkend system, proberen we deze bij de nieuwe installatie weer toe te voegen mochten we deze kunnen terug halen.

Veel voorkomende reparaties:

    • Defect toetsenbord
    • Gebarsten scherm
    • Wordt heet
    • DC-Jack/adapter aansluiting
    • Ventilator maakt herrie

Contact

Uw Macbook reparatie Utrecht wordt bij LaptopWorld door monteurs met veel ervaring en training uitgevoerd tegen een scherpe prijs. Breng uw Macbook voor reparatie langs in Utrecht. Opsturen is ook een optie. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 085 – 7602727, mail naar info@laptopworld.nl of maak gebruik van het afspraak formulier op onze website.

Meer informatie over: Macbook reparatie AmsterdamMacbook reparatie RotterdamMacbook reparatie Zwolle