De reparatie expert! 6 maanden garantie Tevreden klanten - Landelijk telnummer: 0857602727|support@laptopworld.nl

Macbook reparatie Zwolle

>Macbook reparatie Zwolle
Macbook reparatie Zwolle 2018-04-20T09:13:09+00:00

Macbook reparatie Zwolle

Zoekt u een Macbook reparatie Zwolle service bedrijf? Van het (her)installeren van OSX (Macbook besturingsysteem) tot het uitvoeren van een Macbook scherm reparatie. Ook voor geheugenuitbreiding & het upgraden dan wel vervangen van uw hard disk naar een snellere SSD. De meeste apparatuur in uw Macbook kunnen wij in Zwolle repareren. Een trage of kapotte Macbook is niet alleen vervelend maar kost vaak veel tijd en geld om te laten herstellen. Bij Laptopworld voeren we veel reparaties binnen enkele dagen uit. Bij veel voorkomende defecte Macbook schermen kunt u er in veel gevallen zelfs op wachten. Wij hebben naast Macbook reparatie ook een iPhone reparatie Zwolle service.

Onze goed getrainde monteurs gaan samen met u na wat er  aan de hand is met uw Macbook en wat er gerepareerd mag worden. In overleg met u kijken we wat uw wensen zijn zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Privacy

Tijdens een Macbook reparatie bij Laptopworld in Zwolle staat privacy hoog in het vaandel. Wij gaan met zorg om met de gegevens op uw Macbook.
Wanneer u niet meer bij de waardevolle gegevens kunt komen door bijvoorbeeld een niet meer werkend system, proberen we deze bij de nieuwe installatie weer toe te voegen mochten we deze kunnen terug halen.

Veel voorkomende reparaties:

  • Defect toetsenbord
  • Gebarsten scherm
  • Wordt heet
  • DC-Jack/adapter aansluiting
  • Ventilator maakt herrie

Zie voor meer prijzen en reparaties onze tarieven pagina’s. Klik hieronder op uw Model Macbook.

Contact

Uw Macbook reparatie Zwolle wordt bij LaptopWorld door monteurs met veel ervaring en training uitgevoerd tegen een scherpe prijs. Breng uw Macbook voor reparatie langs in Zwolle. Opsturen is ook een optie. Wilt u een langskomen of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 085 – 7602727, mail naar support@laptopworld.nl