De reparatie expert! 6 maanden garantie Tevreden klanten - Landelijk telnummer: 0857602727|support@laptopworld.nl

Zakelijk

>Zakelijk
Zakelijk 2018-03-20T10:21:20+00:00

Zakelijke gebruikers

Voor u en uw medewerkers is het van belang dat zij bereikbaar zijn. Minstens zo belangrijk dat uw medewerkers representatief voor de dag komen. Een medewerker met een kapotte of slecht werkende Laptop of Macbook reflecteert terug op uw bedrijf.
LaptopWorld ontzorgd u met het onderhoud van uw Mobiele Laptop of Macbook park middels reparaties. Dit doen we al met veel passie sinds 2009.

Snel weer online

Voor zakelijk kunt u langskomen en een defecte Laptop of Macbook en dit snel laten maken. U kunt ook het kapotte apparaat aan ons opsturen. De rekening betaald u ter plekke met PIN of achteraf! De BTW factuur ontvangt u als PDF bestand per email en kunt u daarmee direct verwerken in uw administratie.

Privacy

Iedereen binnen het bedrijf is zich bewust hoe belangrijk privacy tegenwoordig is. Wij vragen daarom liever niet om uw code. U bent ook niet verplicht deze te geven. Mochten we toch de code moeten hebben gaan we uiteraard discreet om met data en openen wij enkel applicaties noodzakelijk voor het testen.

Lidmaatschap Branche vereniging UNETO-VNI

LaptopWorld dat onderdeel is van PhoneWorld B.V. is al jarenlang lid bij UNETO-VNI. De technische branchevereniging voor technische bedrijven.

Klantenservice

Onze klantenservice is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:30 voor uw vragen. Per email kunt u ons ook altijd mailen en snelle reacties verwachten.

Probeer onze service

Maak direct een afspraak bij een filiaal in de buurt en wij maken uw toestel als nieuw binnen veelal 30 minuten! Onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle zijn echte business points waar u prima met de auto kunt komen. Er is altijd parkeergelegenheid bij het gebouw en u hoeft de stad niet in. Bij de business points in onze kantoren is ook gratis koffie terwijl u wacht.

Maak online afspraak

Of stuur het toestel per post op voor reparatiie

Stuur toestel op

Voor meer informatie omtrent het zakelijke deel van LaptopWorld kunt u ons mailen op arne@phoneworld.nl